Coachingsreizen in Frankrijk, Nederland en Italië

Coachingsreis

Wat is een coachingsreis? Een paar dagen helemaal voor jezelf, tijd om op te merken wat er binnen in jou afspeelt om vandaar uit nieuwe doelen of plannen te maken.

Ga jij met ons mee? In samenwerking met wandelcoach José Eberwijn organiseert HIP Coaching meerdere keren per jaar een coachingsreis in Frankrijk, Nederland en Italië. Een coachingsreis geeft jou de mogelijkheid om te genieten, tot rust te komen en om te werken aan jezelf.

Wat je van ons kunt verwachten

Een coachingsreis staat in het teken van ontspanning, diepgang, zelfreflexie, humor, inzichten, onthaasten en genieten.

Tijdens een coachingsweekend en de 5-daagse coachingsreis bieden wij jou uiteenlopende oefeningen aan. Denk aan creativiteit, wandelingen, schrijfopdrachten, de stilte ervaren en diverse coachende werkvormen. Er is voldoende tijd voor jezelf, zodat je kan ontspannen. Wij creëren een veilige setting en bieden voldoende begeleiding.

Het weekend is volledig verzorgd. Van opgemaakte bedden tot heerlijke maaltijden, overal is aan gedacht.

Locaties

Op dit moment bieden wij coachingsreizen aan in Parfondeval (Frankrijk), in Le Marche (Italië) en Ter-Heijde aan Zee (Zuid-Holland). Iedere locatie heeft zijn eigen unieke sfeer.

In Parfondeval (Frankrijk) geniet je van het glooiende landschap waar de stilte nog echt te horen is. We verblijven in een typisch franse boerderij en er wordt voor ons gekookt met ingrediënten uit eigen tuin.

Tijdens het coachingsweekend aan zee in Ter-Heijde aan Zee (Zuid-Holland) slapen we op 1 minuut lopen van de strandopgang. We zijn veelal op het strand te vinden, om gebruik te maken én te genieten van de prachtige duinen, het strand en natuurlijk de zee.

De 5-daagse coachingsreis naar Le Marche (Italië) is uitgebreider dan een weekend. Je overnacht 4 nachten in een chalet op een prachtige camping met Nederlandse eigenaren. Vanuit jouw 1-persoons kamer kijk je uit over de valei, waar we zullen wandelen. Per dag doen we twee coachings-oefeningen, waardoor er ook voldoende tijd is om uit te rusten bij het zwembad. En om jouw pad zo goed mogelijk uit te stippelen zijn er ook individuele coachgesprekken.

Neem een kijkje in de agenda om te zien welke retraites gepland staan.

Besloten groep

Wil je met een besloten groep een weekend een coachingsweekend organiseren? Dat kan ook! We maken in overleg met jou een weekend op maat. Mail ons voor de prijs en de mogelijkheden.

Retraite in Frankrijk

Kosten coachingsreizen

De kosten voor een coachingsweekend in Frankrijk zijn €549,00 p.p. in 2024

De kosten voor een coachingsweekend in Nederland zijn €599,00 p.p. in 2024

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • 2x overnachting op een 2-persoonskamer*
 • Toeristenbelasting
 • Beddengoed en handdoeken
 • 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner
 • Koffie/ thee en tussendoortjes
 • Wifi
 • Alle materialen

Niet inbegrepen:

 • Vervoer naar de locatie
 • Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)

* Meerprijs 1-persoonskamer is €100,00.

De kosten voor de 5-daagse coachingsreis in Italië zijn € 1199,00 p.p. in 2024

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • 4x overnachting op een 1-persoonskamer
 • Toeristenbelasting
 • 2x individueel coach-gesprek
 • Beddengoed
 • Alle maaltijden
 • Koffie/ thee en water
 • Transfer van en naar het vliegveld Perugia in Italië
 • Gebruik van zwembad met ligbedden
 • Verdiepende, creatieve en inspirerende oefeningen

Niet inbegrepen:

 • Retourvlucht naar Perugia
 • Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)

Kijk in onze agenda voor alle data en meld je aan.

José Eberwijn

HIP Coaching organiseert meerdere keren per jaar coachingsreizen in samenwerking met wandelcoach José Eberwijn.

“Mijn naam is José Eberwijn. Sinds 2013 ben ik wandelcoach en inmiddels ben ik heel veel wandelingen met mooie gesprekken rijker.

Het wandelen in de natuur geeft je een vrij en fijn gevoel. Omdat we in een rustig tempo naast elkaar wandelen gaat praten vanzelf. Er zijn talloze oefeningen te doen waarbij de natuur jou een mooi inzicht kan geven.

In 2016 zijn Marianne en ik gaan samenwerken. Onze krachten bundelen en waardevolle dingen neerzetten, waaronder de reizen en ons Jaartraject. Daar zijn we super trots op.”

Lees hier de ervaringen van mensen die al eerder mee zijn geweest

Helderheid, rust én humor. Die woorden komen direct in mij op als ik terugdenk aan dit heerlijke weekend in Parfondeval. Een idyllisch plekje en dat dat niet eens zo ver weg! Maar het voelde wel alsof ik echt even los was van de dagelijkse dingen thuis. José en Marianne zijn gezellige en zeer kundige coaches. De afwisseling van de opdrachten, vol inzichten en tijd voor ontspanning is de ideale mix voor een geslaagd weekend

Suzanne

Lieve José en Marianne, wat een heerlijk weekend heb ik achter de rug in Parfondeval. Nieuwsgierig naar hoe het zou zijn en de opdrachten, ging ik er voornamelijk heen voor de rust (even uitloggen) en tijd met mijn zussen door te brengen. Gezellig was het direct en na de eerste opdracht was de sfeer gelijk ontspannen. Dat krijgen jullie snel voor elkaar! De opdrachten waren laagdrempelig, down to earth en brengen je daadwerkelijk iets. Het onderkomen, de omgeving, het vers bereidde eten (in overvloed), Marianne en José en de ontzettend lieve eigenaren zorgen ervoor dat je echt ontspant. Daarnaast hebben we ook ontzettend veel gelachen. Als je je op je gemak voelt, komen de gekke verhalen vanzelf. Er was ook vrije tijd waarin je kon doen wat je wilde:bakkie doen, lezen, slapen, wandelen, zwemmen, wijntje drinken, kaasjes eten…Het is bijna niet uit te leggen, maar ik gun iedereen zo’n heerlijk weekend. Zou zo weer mee gaan!

Irene