Retraite in Frankrijk

Retraite

Retraite… bij het woord retraite denk je misschien aan een klooster of een retraite centrum. Hip Coaching bedoeld ‘retraite’ anders.

Ga jij met ons mee? In samenwerking met wandelcoach José Eberwijn organiseert HIP Coaching meerdere keren per jaar een retraite in Frankrijk. We verblijven op 320 km van het Westland, in het plaatsje Parfondeval. Dit ligt in het departement Aisne. De boerderij ligt in een heuvelachtig gebied met om je heen alleen maar natuur en de geluiden van vogels. Het is de ideale omgeving om te genieten en tot rust te komen en om te werken aan jezelf.

Even ertussen uit

We kruipen graag even ertussen uit. Een retraite in Frankrijk staat in het teken van ontspanning, er even tussen uit en genieten van tijd voor jezelf. Je doet het ook écht voor jezelf, met name door zelfverdieping en onthaasten. Met een wijntje in de hand en met een lekker stukje kaas erbij.

Tijdens een retraite krijg je ieder dagdeel een opdracht die steeds weer anders is: creatief, zelfreflectie, wandelopdracht (stukje fysiek maar laagdrempelig). Er is ook voldoende tijd voor jezelf.

Besloten groep

Wil je met een besloten groep een weekend naar Frankrijk voor een vriendinnenweekend, werkuitje of teambuilding? Dat kan ook! We maken in overleg met jou een weekend op maat. Mail ons voor de prijs en de mogelijkheden.

Retraite in Frankrijk

Kosten retraite Frankrijk

De kosten voor een retraite in Frankrijk bedragen €399,00 per persoon.

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

  • 2x overnachting op een 2-persoonskamer*
  • Toeristenbelasting
  • Beddengoed en handdoeken
  • 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner
  • Alle drankjes en tussendoortjes
  • Wifi
  • Alle materialen

* Meerprijs 1-persoonskamer is €50,00.

Kijk in onze agenda voor alle data en meld je aan.

José Eberwijn

HIP Coaching organiseert meerdere keren per jaar een retraite in Frankrijk in samenwerking met wandelcoach José Eberwijn.

“Mijn naam is José Eberwijn. Sinds 2013 ben ik wandelcoach en inmiddels ben ik heel veel wandelingen met mooie gesprekken rijker.

Het wandelen in de natuur geeft je een vrij en fijn gevoel. Omdat we in een rustig tempo naast elkaar wandelen gaat praten vanzelf. Er zijn talloze oefeningen te doen waarbij de natuur jou een mooi inzicht kan geven.

In 2016 zijn Marianne en ik gaan samenwerken. Onze krachten bundelen en mooie dingen neerzetten, waaronder de weekenden in Frankrijk. Daar zijn we super trots op.”